Joggend door Düsseldorf


Je bent toerist of zakenman en je wilt tijdens je verblijf in het buitenland aan je conditie blijven werken? Dat kan in Düsseldorf op een grappige en informatieve manier. De VVV introduceert een nieuwe tour waarbij men onder begeleiding van een sportieve gids joggend de bezienswaardigheden van de stad verkent. In de route worden onder meer een gedeelte van de binnenstad, de Königsallee winkelstraat en de promenade langs de Rijn al rennend bezocht. Men kan kiezen uit zes verschillende ‘sightseeing runs’ waaronder een voor zakenmensen vroege Good morning versie en zelfs een toeristische loop in de late avond. Nader informatie op www.duesseldorf-tourismus.de, klik op de button City Tours en vervolgens op Fun modules.

De hardlooprondleidingen zijn te boeken van 1 tot en met 5 personen. Tekst en uitleg is in het Engels, Duits of Japans. Startpunt is het hotel waar men logeert of een andere locatie naar eigen voorkeur. Er is bijvoorbeeld een sightseeing run voor beginners waar men een afstand van zo’n 5 kilometer overbrugt. Ook is er een versie die voor zakenreizigers geschikt is – men verkent de bezienswaardigheden voor de werkdag begint tussen 07.00 en 08.15 uur. Daarnaast is er een maatwerk optie waarbij men tijdstip en gebied zelf kan aangeven en een After Work optie; tussen 19.00 en 21.00 uur kun je de werkdag laten voor wat het is en toeristisch Düsseldorf zwetend absorberen. Prijzen variëren vanaf 30 tot 60 euro per persoon. Naast toeristische informatie krijgt de deelnemers ook tips over gezondheid en joggen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.