Keukenhof kinderdomein


Op zaterdag 7 en zondag 8 mei zijn er extra activiteiten geregeld voor de kinderen in de Keukenhof. Natuurlijk zijn er altijd de vaste kindervoorzieningen, zoals de dierenweide, daar lopen de kinderen tussen lammetjes. In de speeltuin kun je aan de kabelbaan hangen en veilig verdwalen in het doolhof. En de stapstenen over de vijver zijn natuurlijk altijd leuk. Speciaal voor de allerkleinsten is er dit jaar de nijntje speeltuin.
Op zaterdag 7 en zondag 8 mei is er echter ook een theatershow van het Zandkasteel op Keukenhof te bekijken. Het Zandkasteel is een kinderprogramma dat sinds 2004 op Z@ppelin wordt uitgezonden en is een van de meest populaire TV programma’s voor peuters en kleuters. Toto, Sassa en Koning Koos wonen samen met hun zeehondje Finnie in het Zandkasteel op een strand aan zee. In en rond het zandkasteel beleven zij allerlei avonturen.
Per dag zijn er drie voorstellingen, die ieder 30 minuten duren. De voorstellingen vinden plaats om 12.00, 14.00 en 16.00 uur.

Fietsen en Skaten in het park
Zaterdag 7 mei kan de bezoeker weer met de fiets en skates door Keukenhof. Heel bijzonder, want op alle andere dagen zijn steps, skeelers niet welkom. Het park is vanaf 19.00 uur voor fietsers en skaters geopend. De weg in het park mag je zelf uitstippelen. Om 21.30 uur sluit het park. Alle sportieve bezoekers betalen vanaf 19.00 de helft van de Keukenhof entreeprijs (dwz. € 7,25 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen).

Tussen 18.00 uur en 19.00 uur is er gratis skate-les op het hoofdparkeerterrein. Indien u niet over een fiets of skates beschikt, kunt u deze huren bij de hoofdingang.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.