Lekker naar Dauwpop

Lekker naar Dauwpop 9
The Cult, Triggerfinger, Jacqueline Govaert, Dazzled Kid en Tim Knol zijn een paar van de hoofdacts van Dauwpop, een festival dat op 2 juni in Hellendoorn gehouden wordt. De deuren gaan om 10.30 uur open. Dotan in het Enge Bos en Royal Republic op Surprise Stage zullen het festival openen om 11.15 uur. The Cult zal als headliner het programma op Jupiler Mainstage afsluiten. De rockers van Go Back To The Zoo sluiten de dag op Surprise Stage af. Verder komen de Baseballs, Racoon en Back to the Zoo. Er zijn vijf stages, waarvan eentje aan het strand. Het is mogelijk om kaartjes voor vervoer vanaf het station naar het terrein te regelen via de site van het evenement. Het festival werd in 1995 voor het eerst gehouden. www.dauwpop.nl

Overigens worden er in dezelfde periode meer popfestivals gehouden:

Als voorproefje voor Dauwpop hier onder vast de clips van Jacqueline Govaert, Baseballs en Back to the Zoo:Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.