Lekker wandelen langs het water

Lekker wandelen langs het water 11
In de gids Lekker wandelen langs het water combineert de ANWB waterrijke routes met culinaire aanraders. De twintig wandelingen voeren langs meren, rivieren, boerensloten en de zee naar lekker eten bij verleidelijke restaurants, culinaire bedrijfjes en originele logeeradressen door heel Nederland. Wandelaars kunnen kiezen uit twintig wandelingen langs het water. Elke route doet bijzondere restaurants en sfeervolle bedrijfjes aan met lokale specialiteiten. Zo tipt het gidsje chocotruffeltaart langs de Nieuwe Waterweg, Sallandse asperges aan de IJssel of een Hollandse high tea in de duinen.

De ANWB heeft voor een leuk weekendje weg op elke route verschillende hotels, B&B’s en pensions geselecteerd op comfort, gastvrijheid en originaliteit. Kleinschalige overnachtingsadressen waar wandelaars slapen in een strandhuisje op het Nollestrand, wakker worden achter de luiken van een bedstee in de Krimpenerwaard of ontbijten midden in een appelboomgaard in de Betuwe.

Lekker wandelen langs het water in het kort:

  • 20 wandelroutes langs meren, rivieren, zee en boerensloten;
  • met een lengte van 8 tot 19 kilometer;
  • voorzien van culinaire adressen voor ontbijt, lunch, diner;
  • adressen van culinair ambachtelijke bedrijven;
  • en overnachttips met pensions, hotels en B&B’s.

Lekker wandelen langs het water is de vierde uitgave in de Lekker-serie. Eerder kwamen Lekker fietsen, Lekker wandelen en Lekker fietsen Pieperpad uit.

De ANWB Wandelgids Lekker wandelen langs het water kost € 14,95 (ANWB-ledenprijs € 13,95) en ligt bij de ANWB-winkel en de boekhandel. De uitgave is ook online te bestellen, onder andere via www.anwb.nl/webwinkel. Formaat: 14 x 18 cm, Aantal pagina’s: 144.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.