Met coole Jeepcamper door Afrika

Hoor jij wat?


Zuid-Afrika en Namibië zijn twee landen die zich bij uitstek laten ontdekken per camper. Voor beide bestemmingen biedt reisorganisatie Travelhome een grote keus aan verschillende type campers die gehuurd kunnen worden. Naast het traditionele campertype met toilet, douche en vaste bedden worden ook off-the-road Jeepachtige campers verhuurd. Deze terreinauto’s zijn zeer geschikt voor het rijden over niet-geasfalteerde wegen. Nieuw in het aanbod is de compacte Suzuki Discoverer DJ 4×4 voor twee volwassenen. De Maggiolina daktent klapt in luttele seconden open en dicht. Het is binnen het Travelhome Zuidelijk Afrika aanbod de meest gunstig geprijsde camper. Nadere informatie via www.travelhome.nl.

De Discoverer beschikt onder andere over een koelkast, cd/radio, airco en 40 liter watertank. Verhuurlocaties zijn Kaapstad, Johannesburg of Windhoek. Het is tevens mogelijk om een GPS te huren. Andere off-road opties zijn bijvoorbeeld de iets grotere Discoverer X 4×4: geschikt voor twee volwassenen die boven de bestuurscabine slapen. Het dak kan aan de achterzijde omhooggeschoven worden en andere bijzondere details zijn het draagbare toilet en de buitendouche. Een andere tweepersoons krachtpatser is de STX Nissan Trax 4 x 4. Zowel het dak als de zijkanten kunnen uitgeklapt worden waardoor er een leefruimte ontstaat waar men zelfs kan staan.

Ook zijn er verschillende modellen terreinwagens beschikbaar voor vier personen. Voor een echtpaar met twee kinderen of vier volwassenen is bijvoorbeeld de DCE Nissan Double Cab 4×4 uitermate geschikt want het beschikt over twee aparte daktenten.

Over Travelhome
Travelhome biedt campervakanties aan in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Argentinië, Chili, Turkije en Europa. Touroperator Travelhome viert in 2011 zijn 25 jarig bestaan. Ze is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en de IATA. Het bedrijf is een dochter van de ANWB.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.