Met je iPhone wandelen

Met je iPhone wandelen 8
Het is een prachtige dag en je wilt lekker naar buiten. Voor een wandeling, een ommetje of zomaar wat rondstruinen. Maar waar moet je zijn? En hoe kom je er? De nieuwe Naar Buiten app van Staatsbosbeheer biedt uitkomst. Deze iPhone applicatie wijst je de weg naar meer dan honderd natuurgebieden in heel Nederland. De app is gratis te downloaden via de iTunes App Store.
Met de Naar Buiten app zijn de natuurgebieden van Staatsbosbeheer makkelijker te vinden. Na het kiezen van de gewenste reistijd en startpunt krijg je een overzicht van natuurgebieden in de buurt. Van elk gebied is een korte beschrijving beschikbaar en pictogrammen laten zien wat je er kunt doen. Een druk op de knop brengt je naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie. De ingebouwde navigatie en routekaart van Google Maps wijzen je de weg naar de ingang van het gebied. Daar helpen een infopaneel, bezoekerscentrum of gemarkeerde wandelroute je verder.
Je kunt via sms of e-mail vrienden uitnodigen om mee naar buiten te gaan of je ervaringen delen via Facebook of Twitter. Bezoekers kunnen foto’s van hun favoriete gebieden uploaden en zo anderen laten zien wat deze gebieden zo aantrekkelijk maakt om heen te gaan. Download hier de gratis Naar Buiten app voor iPhone: www.staatsbosbeheer.nl/naarbuitenapp

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.