Naar het Duitse strand

Strandhotel Kurhaus op het Duitse eiland Juist. En wat er voor ligt is geen rommel...het zijn omgewaaide strandstoelen...
Nu komen die Duitsers wel allemaal naar hier om hun kuilen te graven in onze kusstrook, maar waarom zouden wij dan niet eigenlijk eens hun kant op gaan. Want ook Duitsland blijkt prachtige stranden te hebben. Neem het eiland Juist (de naam zegt eigenlijk al genoeg over de keus…), dat is het 2e eiland na Schiermonnikoog (ja, we kijken er nooit naar, maar die eilandenlijn loopt gewoon door hoor!). Daar staat een strandhotel.

De eigenaresse beschrijft haar etablissement en omgeving per mail op de volgende manier: “Lange witte stranden, het natuurlijke wisselspel van eb en vloed, hartelijke bewoners, geen auto’s, alleen maar paarden, veel natuur en de gezondste lucht die men zich kan voorstellen. Ja, als het niet hier kan, waar kan men zich dan wel goed voelen, ontspannen en de heerlijkste vakantie doorbrengen?
Wij hebben een van de mooiste hotels op het eiland, het Strandhotel Kurhaus Juist, dat ook het „Witte Slot aan zee“ genoemd wordt, en verwennen onze gasten met het arrangement „Typisch Juist“ en nodigt uit, het eiland in alle rust te ontdekken. 5 overnachtingen in een junior suite incl. ons uitgebreide ontbijtbuffet & iedere avond een driegangen-keuzemenu. Bij aankomst Juister noga en „Die Sanddornköniging“ als vakantielectuur op uw kamer. Om het eiland te verkennen krijgt u twee dagen per persoon een huurfiets. Bovendien krijgt u per persoon een entreebewijs voor het kustenmuseum. Geniet ´s middags in onze „Kaminbar“ van het Oostfriese theeuurtje. Dit mag u niet missen. Per persoon (bij 2 personen in een suite) kost dit arrangement vanaf Euro 662,50”

Het 4-sterren superior Strandhotel Kurhaus Juist ligt direct aan zee en biedt een fraai uitzicht op het strand en de zee. Het hotel beschikt over 70 kamers, appartementen en suites, die ook zeer geschikt voor families zijn. In de wellness- en beautyoase „Le S.P.A.“ wordt met de kracht van de zee gewerkt. Zo worden hier bijv. een thalassotherapie met origineel Noordzeewater uit de bron van het hotel, evenals talrijke andere verzorgingen aangeboden. Bovendien staan een zwembad, sauna, stoombad, zonnebank, fitnessruimte en een afwisselend sportaanbod ter beschikking.

Meer informatie en boekingen: Strandhotel Kurhaus Juist, Strandpromenade 1, 26571 Juist, Tel. 04935 / 9160, Telefax 04935 916-222, hotel@kurhaus-juist.de, www.kurhaus-juist.de

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.