Nieuwe websites over Indonesië en Vietnam

Plannen voor een vakantie in Vietnam?


Hotels.com, volgens eigen zeggen ’s werelds grootste hotelboekingssite, lanceert twee nieuwe websites in Indonesië en Vietnam. Wereldwijd beheert de boekingssite momenteel 77 websites, waarvan vijftien in de regio Azië-Pacific. De websites, met ruim 135.000 hotels, worden weergegeven in de lokale talen en bevatten dagelijks aanbiedingen en speciale acties afgestemd op de lokale markten.

David Roche, President van Hotels.com, zegt: “Deze uitbreiding toont ons verlangen om de ervaringen van Hotels.com dichter bij onze klanten te brengen, door een nog groter aantal websites met gelokaliseerde en uiterst relevante content in gebruik te nemen. Indonesië en Vietnam behoren tot de belangrijkste groeigebieden voor online reizen.”

Behalve uitgebreide mondiale en lokale inhoud, bevatten de websites van Hotels.com meer dan twee miljoen unieke user-generated hotelbeoordelingen en scherpe kamerprijzen. Gebruikers boeken online, via een mobiel apparaat, of via één van de 24/7 klantenservices. Als marktleider in online hotelboekingen profiteert Hotels.com bij prijsonderhandelingen van haar wereldwijde omvang, waardoor consumenten aantrekkelijke aanbiedingen krijgen gepresenteerd. Hotels.com is onderdeel van de Expedia Group.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.