Ontdek Wenen per Segway

Ontdek Wenen per Segway 8

Doe eens wat anders: Verken een stad per Segway.


Wenen is de ideale stad om per Segway te bekijken. De uitgestrekte, barokke stad is als het ware één groot imperiaal monument. Met een Segway ervaart u Wenen snel en comfortabel en proeft u op bijzondere wijze de typisch Weense charme. Naast begeleiding krijgt u ook uitleg over de werking van dit bijzondere vervoermiddel. Het bijzondere van Wenen is dat de romantiek uit vroegere tijden op fabelachtige wijze wordt gecombineerd met de hipheid van de 21e eeuw.

Romantiek vind je in een avondje Staatsopera of een Schloßkonzert in Schönbrunn, en in de Weense koffiehuizen of Heurigen (wijnlokalen). Je vindt er prachtige bezienswaardigheden, zoals de Spanische Reitschule, het Hundertwasserhaus en de Ringboulevard. En heeft u wel eens van de Prater gehoord? Het hippe Wenen vind je in het Museumsquartier en in de moderne mediterrane en Aziatische restaurants.

4-daagse vliegreis met KLM naar Hotel Das Triëst***** + Segway Tour door Wenen
Urban chic en trendy, relaxen en chillen luidt het devies voor Hotel Das Triëst. Designkoning Terence Conran transformeerde een paardenstallenstation tot dit high-tech paleis. Vaste plek voor menig popartiest en …de Silverbar is een geliefde hotspot in Wenen.
Vijfsterren-designhotel Das Triëst, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en inclusief KLM-retourvlucht boek je vanaf € 429,- per persoon. Deze aanbieding geldt op basis van 3 overnachtingen. Reisperiode: 1-jul t/m 31-aug 2011. Dit arrangement boek je eenvoudig op www.stedentrips.nl.

Stedentrips.nl is volgens eigen zeggen de online vakantiespecialist voor steden: “In de charmehotels van Stedentrips.nl proeft u de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Stedentrips.nl informeert, adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 700 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. Tevens geeft ze informatie over vervoer.”

Ontdek Wenen per Segway 9

Bloemenpracht in Wenen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.