Parels op de zeebodem

Parels op de zeebodem 8

Wie denkt bij Flevoland aan de Batavia? Vingers op!


In opdracht van provincie Flevoland heeft Toerisme Flevoland een cultureel overzicht uitgegeven onder de titel ‘Op de zeebodem…’. Het bevat een selectie van de culturele parels van Flevoland. Van erfgoed tot festivals van klassieke muziek tot de moderne architectuur, van beeldende kunst tot locatietheater. Stuk voor stuk bijzondere items die kenmerkend voor Flevoland zijn.
Het boekje wil de lezer verrassen en verbazen over het grote en diverse culturele aanbod van Flevoland. Tegelijkertijd wil het de lezer inspireren Flevoland te bezoeken. Naast de culturele items, een uitgebreide kalender van evenementen en een kaart zijn er acht leuke arrangementen en uitgaanstips in het boekje opgenomen. ‘Op de zeebodem …’ is vanaf deze week verkrijgbaar bij alle culturele organisaties, musea, festival- en evenementenorganisaties en VVV’s in Flevoland. Daarnaast zijn de culturele items terug te vinden op cultuur.ookflevoland.nl. Daar kan het boekje ook digitaal doorgebladerd en gedownload worden.
Om de culturele parels van Flevoland juist ook buiten Flevoland te laten zien worden er vanaf deze week in NRC Media (NRC Cultureel Supplement) en NRC Next een serie advertenties geplaatst. Daarnaast wordt er in de Flevolandse huis-aan-huis-kranten een aantal malen een cultuurkalender geplaatst. De gehele campagne wordt mogelijk gemaakt door de financiering van provincie Flevoland.
Lees de reportage die ElkeDagVakantie.nl maakte over Flevoland.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.