Poppen voor profs


Op zaterdag 14 en zondag 15 mei vindt in IJsselhallen Zwolle het Poppen(huizen) & Miniaturen Weekend plaats. Bezoekers zullen tijdens deze beurs versteld staan van de meest gedetailleerde poppenhuizen en beeldschone poppen. Zo kunnen bezoekers miniaturen in vele soorten en maten aanschaffen en worden er voor de doe-het-zelvers bouwmaterialen en gereedschap zoals zaagjes en pincetten aangeboden. Tevens kan men beschadigde poppen laten opknappen bij een poppendokter en een persoonlijke miniatuur maken tijdens een workshop.

Bezoekers van het Poppen(huizen) & Miniaturen Weekend kunnen deelnemen aan een speciale workshop miniatuur maken. Tijdens deze workshop maakt men met behulp van Cerro Cold Porselein een persoonlijk decorstuk voor een eigen poppenhuis. Gelijktijdig met het Poppen(huizen) en Miniaturen Weekend vindt in IJsselhallen Zwolle de beurs Mineraal Internationaal plaats, met onder meer eeuwenoude stenen en fossielen. Bezoekers van het poppen- en poppenhuizenspektakel hebben gratis toegang tot deze naastgelegen beurs. Beide beurzen zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.ijsselhallen.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.