Reddingsboten kijken

Reddingsboten kijken 9

Ook helden moeten oefenen.

Wat kun je doen dit weekend van 7 en 8 mei 2011? De redactie van Elke Dag Vakantie gaat de nieuwste achtbaan van Bobbejaanland testen. Maar we hebben ook suggesties voor u. Hier onder ons lijstje:

 1. Open dag KNRM op 41 locaties in het land – Reddingbootdag van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij metthema ‘vrijwilligerswerk op zee’.
 2. Eerste voorstelling kleuteropera Poy! in het Bijlmer Parktheater – Gepresenteerd door De Nederlandse Opera
  (DNO) voor kleuters van 3 t/m 6 jaar.
 3. Op de boulevard van Noordwijk is de finish van de 58e Tulpenrallye.
 4. Tentoonstelling MÁXIMA, 10 jaar in Nederland – Wordt op zaterdag geopend in Paleis Het Loo Nationaal Museum door koningin Beatrix in aanwezigheid van prinses Máxima.
 5. Leuk om naar te kijken? De Batavierenrace, een studenten-estafetteloop van Nijmegen, via Duitsland, de Achterhoek naar Enschede
  (177 km)
 6. Classico Giro Utrecht start met zo’n 3000 fietsers bij Sportcentrum Olympus in Utrecht.
 7. Opening nieuw natuurgebied Utopia van Natuurmonumenten op Texel. Rondom het nieuwe natuurgebied Utopia vindt op 8 mei tussen 10.00 uur en 17.00 uur ook de Vogelkijkdag plaats. Een dag vol met workshops, kinderactiviteiten, een informatiemarkt, een verrekijkershow, een Big Day (vogelkijkwedstrijd waarbij er zoveel mogelijk vogelsoorten moeten worden gespot) en speciaal voor kinderen, een Big Day Junior. Deze dag wordt georganiseerd door Natuurmonumenten in samenwerking met het Vogelinformatiecentrum Texel.
 8. Tentoonstelling Prix de Rome 2011 (t/m 24/7) met werk van de vier shortlistkandidaten in SMART Project Space in Amsterdam.
Tentoonstelling MÁXIMA, 10 jaar in Nederland
opening door koningin Beatrix iav prinses
Máxima
aanm tot 3-5 1200: info@paleishetloo.nl
info: 055-5772448
Paleis Het Loo Nationaal Museum

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.