Reisgids Italië in Libelle

Reisgids Italië in Libelle 11
Bijna juni dus tijd voor vakantievoorpret. Deze week lanceert Libelle de Italië glossy. Niet alleen is deze Libelle extra dik en glossy, voor het eerst is het weekblad in travelsize verkrijgbaar; een handig meeneemformaat voor in de hand- of strandtas.

Libelle pakt deze week feestelijk uit met een Italië glossy van 160 pagina’s. Waarom? Hoofdredacteur Franska Stuy: “Sfeer, smaak, genieten, verwend worden en dolce far niente….daar hebben we allemaal zin in. En als er één land is dat daarvoor inspiratie kan bieden… Vandaar: een glossy Italië Libelle!”

In de Italië glossy

  • 100 Italiaanse mannen over vrouwen, incl. bekende Italianen, zoals Berlusconi en Eros Ramazotti;
  • Een 35 pagina’s tellende reisgids met alle highlights van Italië, van de Roman Holiday tot een citytrip Venetië, van het merengebied en de Dolomieten in het noorden tot flaneren in Florence en de aan Costa Divina. Met recepten en reisaanbiedingen;
  • Het hartverscheurende verhaal van een moeder die haar kind ‘kwijtraakte’ aan haar Italiaanse vader;
  • Villa Toscana: woonstyling op z’n Italiaans;
  • La dolce vita; de Italiaanse manier van leven waar we wat van kunnen leren (zalig nietsdoen bijvoorbeeld);
  • Win een cabrio (voor 4 dagen, maar toch).

De Libelle Italië glossy en de travelsize liggen vanaf 20 mei in de winkel.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.