Show in Linnaeushof

Show in Linnaeushof 9
Zaterdag 25 juni viert speelparadijs Linnaeushof de eerste Midzomeravond met een eenmalige opening tot 21.30 uur, een optreden van Nienke, de Glitter & Glamour Disco Show, clowns en vele andere activiteiten. Vanaf 17.00 uur geldt een speciaal kortingstarief van vijf euro per persoon. Voor tien euro krijgt een bezoeker behalve de entree ook een menu. Kom de langste dag van het jaar dus vieren in de grootste speeltuin van Europa.

Het optreden van Nienke, bekend van Zappelin, is een van de hoogtepunten op de eerste Midzomeravond in Linnaeushof. Maar er is meer. Zo is een grote Glitter & Glamour Disco Show met songfestival en danswedstrijd. De kleinsten kunnen dansen en zingen op bekende Kabouter Plop- en Dikkertje Dap-nummers; oudere kids kunnen jumpen op Top 40-hits. Grimeurs zetten tattoos bij de jongens en toveren meisjes om in Glitter & Glamour Girls. De goochelclown presenteert verrassende acts en Oudhollandse spelletjes, de ballonnenclown vouwt de mooiste ballonnen en op het Crea-Doe terras zijn kleurplaten, stiften en andere materialen. En Bennie loopt de hele avond, uiteraard in pyjama, door het park.

De speciale Midzomeravondactiviteiten starten zaterdag 25 juni om 17.00 uur en duren tot 21.30 uur. Voor de avond geldt een speciaal kortingstarief van vijf euro per persoon (i.p.v. elf euro). Voor vijf euro meer kun je ook nog eens kiezen uit vier menu’s: een Bennie Broek Box, een Hamburger- Pannenkoeken- of Kipnuggetsmenu. Ook bezoekers die de hele dag al in het park waren kunnen voor vijf euro een menu kiezen.

Liefst 350 attracties
Linnaeushof heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen, een superglijbaan en een geheel vernieuwd Verkeersdorp. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp en waterspeeltuin De Oase. De grootste speeltuin van Europa is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen en bedrijfsuitjes. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid. Getraind personeel let op de kinderen.

Linnaeushof, Rijksstraatweg 4, Bennebroek, www.linnaeushof.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.