Lachen met Toon Hermans

Lachen met Toon Hermans 9
Het Toon Hermans Humor Festival krijgt in 2011 op veler verzoek een vervolg in Sittard. De basis blijft hetzelfde: hoogwaardige voorstellingen in een groen theater, een heerlijk horecagedeelte en uren dwalen langs de vele verrassende attracties in een cultureel pretpark, dat overigens regenweer bestendig is. Humor is nadrukkelijk verbonden met deze regio in uitingen als carnaval, buuttereednen, laamaeken (ouwehoeren) en sjaele zeiver. Die streekgebonden humor in een bourgondische setting is een ideale voedingsbodem voor humoristen. Dan is het ook geen wonder dat Toon Hermans uit deze stad komt. Toon is en zal altijd als grote inspiratiebron aan dit festival verbonden blijven door primaire kleuren, de schaterlach en de kleine en eenvoudige dingen in het leven. Toon zal ook altijd te bewonderen zijn in het Toonpaviljoen ‘Café Victoria’.

Ook zal het thema jaarlijks op een of andere manier met hem verbonden zijn. Het thema van dit jaar ‘C’est l‘Amour’ komt daarom zeker niet uit de blauwe hemel vallen. Onder de naam Park Kolderiek staat het Stardspark Sittard op 2, 3, 4 en 5 juni 2011 helemaal in het teken van theater. De gemeente Sittard-Geleen tekent voor de organisatie. Er staan twintig verschillende acts op het programma. Evenals vorig jaar hoopt de gemeente op zeker 2500 bezoekers per dag. Door Hemelvaart (2 juni) er nu bij te betrekken, duurt het festival dit keer een dag langer.
www.parkkolderiek.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.