Vakantie-inspiratie-boekje


Zit jij als je op vakantie bent ook altijd vol met ideeën? Maak je nieuwe plannen om dingen na de vakantie anders te gaan doen, of neem je jezelf voor om meer tijd te maken voor wat je echt wilt? Meer doen met je organisatorische of creatieve talenten bijvoorbeeld, of dingen anders aanpakken op je werk? Je bent dan kortom, geïnspireerd ! Het Vakantie Inspiratieboekje helpt je om die inspiratie vast te houden en te gebruiken. In dit boekje staat een vrolijke verzameling opdrachten, creatieve oefeningen en andere doedingen. Allemaal om nog meer inspiratie te krijgen tijdens je vakantie en jouw ideeën vervolgens om te zetten naar plannen waar je na de vakantie mee aan de slag kunt. En om te zorgen dat je dat dan ook doet, zit er een klein dagboekje achterin om je bij de les te houden!

Het Vakantie Inspiratie Boekje – dat 1 juni 2011 uitkomt – is een uitgave van &Talent, de makers van Het Grote Inspiratie Doeboek. &Talent ontwikkelt en publiceert inspirerende en creatieve werkboeken, (online) tests en methoden waarmee mensen hun talenten kunnen ontdekken en toepassen. Het Vakantie Inspiratieboekje kost € 7,95 en is te bestellen via de webshop van &Talent: www.entalent.nl. Technische informatie: Formaat: A5 full-color, Aantal pagina’s: 32, Binding: geniet

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.