Vee drijven in Australië


Voor ruiters die een echte outback ervaring willen meemaken is er nu de Kimberley Heritage Cattle Drive. Het is een gloednieuw zes dagen paardrij- avontuur in een prachtig outback van West-Australië. Gedurende de maanden juni en juli zullen de gasten van Home Valley Station helpen bij het drijven van in het wild levende runderen in de Kimberley-regio van Australië. De reis voert door het savanne landschap, bezaaid met kloven, watervallen en de kenmerkende Boab boom. Deze reis biedt de gasten een idee van het outback leven en omvat horsemanship lessen en de kans om te kamperen in swags onder de sterren gevulde hemel. Ervaren drijvers vergezellen de gasten en in elk stadium van de reis. De kosten zijn 3805 dollar per persoon op basis van “twin share”, all-inclusive accommodatie, alle maaltijden, de meeste dranken, runder driving activiteiten en gidsen en 4WD transfers van Kununurra. De trip met het vee-drijven start op de volgende data: 10 juni, 17 juni, 24 juni, 30 juni en 7 juli. Meer informatie: www.hvstation.com.au

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.