Wandelen met je hond

Wandelen met je hond 10
Door de wet- en regelgeving van de afgelopen jaren mogen honden in Nederland op steeds minder plekken loslopen. Toch zijn er nog genoeg gebieden waar het wél kan. De ANWB brengt ze in kaart, inclusief waterpretplekken en hondvriendelijke B&B’s. De nieuwe ANWB uitgave Wandelen met je hond beschrijft 33 wandelingen van 4–19 kilometer in losloopgebieden door heel Nederland. Per provincie geeft de auteur een overzicht van de plekken waar de hond het water in mag en hondvriendelijke overnachtingsadressen.

Bij de B&B’s staat hoeveel honden elke gast mee mag nemen, of grote honden ook zijn toegestaan, of de hond alleen mag blijven en de prijs per nacht. In totaal bundelt de gids zo’n 85 waterpretplekken en 80 adressen waar honden welkom zijn. Deze editie is een geactualiseerde en uitgebreide versie van de drie eerder verschenen delen. De gids is samengesteld door Nicky Gootjes, therapeut met meer dan 20 jaar ervaring in het observeren en interpreteren van hondengedrag. Als extraatje geeft ze in deze gids opvoed- en omgangstips voor baas en hond.

De ANWB Wandelgids Wandelen met je hond kost € 13,95 (ANWB-ledenprijs € 12,95) en verschijnt deze maand in de ANWB-winkel en de boekhandel. De uitgave is ook online te bestellen, onder andere via www.anwb.nl/webwinkel. Formaat: 14,8 x 21 cm. Aantal pagina’s: 144

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.