Wie maakt mooiste vakantiefoto?


Na het grote succes van 2010 worden de vakantiegangers ook dit jaar uitgedaagd om de mooiste vakantiefoto’s in te sturen voor de verkiezing Vakantiefoto van het jaar 2011. Dit jaar bestaat zelfs de mogelijkheid voor kinderen om deel te nemen en daarnaast kun je ook met je mobiel meedoen met de actie. Vanaf 16 mei tot en met begin september kan iedereen weer meedoen via de site www.vakantiefotovanhetjaar2011.nl en zijn familie of vrienden laten stemmen op zijn of haar foto.

Begin september zal een vakjury de inzendingen met de hoogste stemmen beoordelen en wordt er ook een aantal publieksprijzen uitgereikt. In 2010 beoordeelden chef-kok Pierre Wind, de dames Blond Amsterdam, Heilina Kloosterboer (Uitgever Wat & Hoe Reisgidsen) en bekende fotograaf Jurjen Drenth de verschillende categorieën van de verkiezing. De verkiezing is een initiatief van de bekende Wat & Hoe Reisgidsen in samenwerking met Vliegtickets.nl, Zoover en de albumprinter Albelli. Deelnemers aan de verkiezing maken kans op een reis naar Cuba met de bijbehorende Wat & Hoe Reisgidsen. Daarnaast maken ze kans op fotoalbums van Albelli.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.