Wijntherapie in de Alpen

Wijntherapie in de Alpen 11
Even genoeg van Twitter, Facebook, e-mails en andere informatiestress? Ga eens een weekje terug naar de natuur om heerlijk te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Hotel Post Lermoos in de Oostenrijkse Alpen biedt sinds kort een verkwikkende wijntherapie. In deze wellnesskuur wordt gebruik gemaakt van producten die zijn samengesteld uit druivenpitten, koudgeperste druivenpitolie en wijnextracten.

De wijntherapie bestaat uit gezichtsbehandelingen, peelings en wikkelbehandelingen, gecombineerd met voetreflex- en lichaamsmassages. De behandelingen vinden plaats in fraai ingerichte beautysalons met uitzicht op de bergen. Voor de romantici is er een ‘My Spa’, een robijnrode ruimte met open haard, luxe waterbedden en rustgevende muziek naar keuze.

Hotel Post Wijntherapie Arrangement: ‘Vinoble Beauty’: Drie overnachtingen in Hotel Post, Junior Suite A voor 2 personen, inclusief: Uitgebreid Post ontbijtbuffet, lunchbuffet en haute-cuisine 6-gangendiner, Vinoble Sauvignon Gezichtsbehandeling – Stralend, ca. 90 Minuten, Vinoble Honing-Wijn-Pakking, ca. 60 Minuten, Vinoble Balance Massage, ca. 60 Minuten. Aankomst Zo/Ma/Di, te boeken tot 20.09.2011: Euro 669,- p/p.

Sauna’s en stoombaden
Hotel Post in Lermoos beschikt over een binnen- en buitenbad met ligweide in een mooi aangelegde tuin. Op het saunaplein vindt men zout-, kruiden- en aromastoombaden, een Laconium (infrarood sauna), een whirlpool, een Tiroler Schwitzstube, een hout- en biosauna, een ijsgrot en een Tepidarium. Dit is een verwarmde rustruimte van 45 graden Celsius. In totaal zijn er negen verschillende sauna’s en stoombaden.

Hotel Post Lermoos
Hotel Post is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk. Het ligt in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Het beschikt over een 2000 m2 groot, ongekend luxe wellnessparadijs: Rosalpin Spa. Hier staat een deskundig team klaar voor heerlijk ontspannen massages en beautybehandelingen.

Informatie: Hotel Post, Familie Angelika und Franz Dengg, Kirchplatz 6, 6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk, Tel : (0043)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at, www.post-lermoos.at

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.