Win een citytrip

Euh...o nee, eu.


Okay, toegegeven reisjes weggeven is een populaire prijs hedentendage. Soms moet je er onmogelijke slagzinnen voor invullen, voorraadkasten voor volproppen met producten die je tot eind 2043 niet op zult krijgen of zegels plakken tot je een ons weegt. Er is nu een actie die je deels als loterij zou kunnen beschouwen, maar waar je misschien ook nog plezier aan kunt beleven. De domeinnaam .eu is nooit zo populair geworden als .com, dus ze hebben er nog genoeg van over! Bij het bedrijf YourHosting kun je voor een bedrag van 2,25 een .eu-domeinnaam registreren en dan een citytrip winnen van 750 euro. We verwachten overigens wel dat de provider daar ook daadwerkelijk verantwoording over aflegt en de winnaar met een stralende lach op de foto laat zetten in Berlijn of waar dan ook. Nog wat suggesties nodig? Je zou www.l.eu/k kunnen maken of www.wiehelptmeafvanmijnoudem.eu/k… Oh ja, voor de actie moet je naar: www.wineencitytripmet.eu

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.