Win je eigen vakantiehuis

Win je eigen vakantiehuis 9

Een wedstrijd voor uitgeslapen mensen!


Een eigen vakantiehuis ergens op een Landalpark met een waarde van 100.000 euro. Elke Nederlander kan dat winnen met een nieuwe actie van het wasmiddel Sunil. Wat de deelnemers daarvoor moeten doen is onder andere een originele naam voor de woning bedenken. De origineelste inzendingen worden voorgelegd aan het oordeel van alle Nederlanders, die uit de inzendingen de winnaar kiezen. Op 18 juli is de uitslag bekend. Sunil heeft eerder – in een grijs verleden toen het polygoonjournaal nog in de bioscoop draaide – in 1953 een soortgelijke actie gehouden toen maar liefst 1 miljoen Nederlanders aan de wedstrijd meededen. Meedoen kan via www.sunil.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.