App voor B & B

Schermafbeelding uit de ANWB-app.


ANWB lanceert de eerste B&B-app van Nederland: een app met 1800 bed & breakfasts in Nederland en Europa. Thuis of onderweg zoeken reizigers een B&B voor een vakantie of weekendje weg, lezen ze de ervaringen van anderen en reserveren ze direct. De ANWB biedt deze app gratis aan. De app toont automatisch de dichtstbijzijnde B&B’s op volgorde van afstand van de huidige locatie. Zoeken kan eenvoudig via de kaart of op basis van bestemming en door het ingeven van zoekcriteria als kamerprijs, soort kamer, ligging, type gebouw en voorzieningen in de B&B. Zo is bijvoorbeeld te zien of een B&B een zwembad heeft, de hond welkom is en de B&B rolstoeltoegankelijk is.

De gevonden B&B’s worden getoond met foto, beschrijving, ligging, adresgegevens en reviews van eerdere gasten en zijn vanuit de app direct te reserveren. Onder de knop ‘Uitgelicht’ toont de app actuele aanbiedingen en arrangementen. De ANWB selecteert de bed & breakfasts op persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en relatief lage prijzen. Voor de B&B’s in het buitenland geldt een extra voorwaarde: de eigenaar spreekt Nederlands. Vakantiegangers kunnen de ANWB B&B-app gratis downloaden en de B&B’s ook offline zoeken en bekijken. Dat is handig in het buitenland, waar roaming kostbaar is.

De ANWB app B&B:
bevat 1800 B&B’s in Nederland en Europa;
met Nederlandssprekende B&B-houders;
vindt B&B’s op bestemming, prijs en voorzieningen;
geeft suggesties voor de dichtstbijzijnde B&B;
is gratis.

De ANWB-app B&B verschijnt vandaag in de App Store,binnenkort in de Android Market en is te downloaden vanaf www.anwb.nl/benb . Eerder verschenen onder meer de ANWB-apps Fietsen, Campinggids, Wegenwacht, Verkeer en Waterkaarten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.