Australia here I come!


Wat nou als je de zomervakantie 2011 eens door zou kunnen brengen tussen hoppende kangoeroes? Op zich is het mogelijk, ook al heb je er het geld nu niet voorhanden. WaarBenJij.nu en Tourism Australia hebben tot 17 juni een campagne die de mogelijkheid biedt om een reis te winnen naar het land met een avontuurlijke en laid back lifestyle. Meedoen kan via de speciale Australië pagina www.waarbenjij.nu/australie en daarop maak je kans op een reis naar Australië voor 2 personen en de winnaar kan desgewenst de reis verlengen met een Australian Working Holiday Visa, zodat hij tot twee jaar kan werken en reizen in dit land.

De winnaar ontvangt twee retour tickets naar Australië, inclusief vluchten en overnachtingen in Sydney of Melbourne (naar eigen keuze) en in Cairns plus een dagtrip naar het Great Barrier Reef. Beantwoord de drie vragen goed en je zit in de race voor deze prijs. WaarBenJij.nu biedt de ervaren Australië reizigers de mogelijkheid om een persoon­lijke quote te plaatsen waarom je recht van spreken hebt als je zegt “There’s nothing like Australia”. Onder iedereen die een quote plaatst, worden een Ipad 2 en 10 Australië Rough Guides verloot.

Kijk voor meer informatie over deze visa op www.australia.com of vind meer informatie op Australia Facebook pagina (www.facebook.com/AustralianWorkingHoliday).

Op WaarBenJij.nu houden reizigers contact met het thuisfront en met andere reizigers, door het plaatsen van verslagen, tips, foto’s en video’s. WaarBenJij.nu bestaat sinds april 2003 en is met inmiddels 220.000 leden volgens eigen zeggen uitgegroeid tot de grootste online reiscommunity van Nederland. Moederbedrijf Easyapps is ook actief op de Duitse, Franse en Engelse markt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.