Barbecueën in een boot

Barbecueën in een boot 9

Eten op het water.


Iets bijzonders te vieren binnenkort of gewoon zin in iets geks? In Zwolle kun je een boot huren waarin je kunt barbecueën. In de stadsgracht van Zwolle vaart sinds kort de BBQ Donut rond. Een BBQ Donut is een ronde boot voor negen personen en met de fluisterstille electromotor, heb je 2,5 uur de tijd om al barbecueënd een rondje om de stad te varen. Op deze manier is het een goed middel om even te ontsnappen aan de drukte om met een leuk gezelschap te eten op het water.

De barbecue is al gevuld wanneer de gasten aan boord komen en er zijn vier Donuts te verdelen, dus een groep van 36 personen kan tegelijk het water op. Voor meer informatie: www.uitjesinzwolle.nl

Barbecueën in een boot 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.