Bijzonder plekje aan zee

Hier een paar nachtjes slapen?


De site Aan Zee doet zijn best om bijzondere plekjes te selecteren waar je aan of bij de zee kunt overnachten. De nieuwste trend is volgens de makers van de site: geen massatoerisme, maar een unieke accommodatie dat voelt als ‘je eigen huis’. Het aanbod van Aan Zee bestaat uit ruim 1.000 vakantiehuizen, voornamelijk in de Nederlandse kuststreek, en variërend van zomerse strandhuizen, landelijke boerderijtjes, bijzondere vuurtorenwoningen, verbouwde kasteeltjes en gezellige familiehuizen. Dick Hakkenbroek, directeur van Aan Zee: “Veel mensen hebben het gevoel er ‘thuis’ te zijn, en wanen zich de bewoner van bijvoorbeeld een statig grachtenpand of een juttershuisje op het strand.”

Aan Zee neemt een huis alleen in haar aanbod op als het karakteristieke eigenschappen – zoals een bijzondere uitstraling, unieke ligging of prachtig uitzicht – heeft. Hierdoor is elk vakantiehuis speciaal en heeft het een geheel eigen charme. Hakkenbroek: “Omdat onze medewerkers alle huizen zelf inspecteren en goedkeuren is de huurder verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige, gezellige vakantiewoning.”

Al ruim 10 jaar bemiddelt Aan Zee in de verhuur van villa’s, cottages en andere knusse vakantiehuizen, voornamelijk in kuststreken. Hierdoor is elk vakantiehuis uniek en heeft het een geheel eigen charme. Aan Zee is gestart in de omgeving van Bergen aan de Noord-Hollandse kust, maar anno 2011 worden er ook – onder de naam Villa XL – vakantiehuizen aangeboden in de rest van Europa en zelfs op Curaçao. Aan Zee is aangesloten bij SGR, AVR en Thuiswinkel. Kijk voor meer informatie op: www.aanzee.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.