Efteling start 7-mijls zomer

Efteling start 7-mijls zomer 9

De pagode wordt 's nachts verlicht.


De Efteling is alle dagen van het jaar open. En van 16 juli tot en met 27 augustus viert het Brabantse pretpark de Efteling Zeven Mijls Zomer. Het park is dan lekker lang open, dagelijks tot 20.00 uur. Volop tijd dus voor een bezoek aan de nieuwe parkshow Raveleijn, een extra rondje Joris en de Draak of nog een sprookje van Sprookjesboom. Tijdens de zeven Zomeravonden (alle zaterdagen) blijft het park zelfs open tot middernacht. Het Sprookjesbos en alle attracties zijn deze avonden prachtig feeëriek verlicht. Bekende artiesten geven live-optredens, die ’s middags al beginnen. Curt en Felice, bekend van ‘de Schatkamer’ op televisie, presenteren een interactief programma voor het hele gezin. Elke zaterdagmiddag strijden jeugdige talenten (tot 12 jaar) op de bühne om een optreden te mogen verzorgen tussen de grote-mensen-sterren in de avond. Zowel Ralf Mackenbach, Djumbo en Thomas Berge als Danny de Munk, Belle Perez en de 3J’s, zijn afwisselend te gast op het grote podium. Kinderen die mee willen doen kunnen zich melden via www.efteling.com/zomertalent.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.