Festival met een picknick

Festival met een picknick 8

Eens iets anders doen dit weekend?


Woordkunstenaars, poëten, muziek, theater, luieren, luisteren en ervaren. Enkele van de trefwoorden die het kersverse festival Pique-Nique des Troubadours beschrijven. Niet toevallig is als locatie gekozen voor Roest. Deze vrijplaats in Amsterdam moet een nieuw decor gaan vormen voor allerlei nieuwe, originele, creatieve evenementen. Pique-Nique des Troubadours is 25 juni 2011 als eerste aan de beurt.

Pique-Nique des Troubadours is een hagelnieuw en alternatief festival. Alle bezoekers worden uitgenodigd om op het strand, op het gras of ergens anders op het terrein hun picknickkleed uit te spreiden en gezellig te gaan picknicken. Terwijl je lekker met je vrienden aan het picknicken bent, word je vermaakt door muzikanten, straatartiesten, DJ’s, verhalenvertellers, dichters en andere troubadours die over het terrein rondzwerven en hun kunsten vertonen. Zowel binnen als buiten zijn er podia waarop diverse artiesten zoals Pien Feith, Mooie Noten 2011 finalist Katia en eigentijds jazz-quintet PuBelle hun muziek ten gehore brengen.
Ter afsluiting is er binnen een afterparty, of beter gezegd een après-pique-nique. Grote jongens als Eric de Man, Pitto, Steye en Moraalridder zijn de aangewezen hekkensluiters voor Après Pique-Nique.

Pique-Nique des Troubadours is er voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan het zoveelste festival met een DJ, een bandje en hier en daar wat creativiteit. Pique-Nique des Troubadours brengt een nieuw festivalconcept op een nieuwe locatie in hartje Amsterdam.

Kaarten voor Pique-Nique des Troubadours kosten inclusief vroegboekkorting € 6, – per stuk (excl.fee), daarna kost toegang € 10, – (excl..fee). Kaarten voor Après-Pique-Nique gaan voor € 12,50 over de toonbank.
Van te voren kun je ook een picknickmand kopen die voor je klaarstaat bij entree en vol zit met verse, lekkere en eerlijke producten. Zoek een plekje uit, op het terras, op het strand, op het gras, aan het water – hoe dan ook, in de zon!

Info
Datum: zaterdag 25 juni
Tijd: Dagfestival 13:00 – 23:00, Afterparty vanaf 23:00
Locatie: Roest, Czaar Peterstraat 213, Amsterdam

Dagticket (13:00 – 23:00): 10 euro
Vroegevogelticket (13:00 – 23:00): 6 euro
Ticket Afterparty (Après-Pique-Nique, vanaf 23:00): 12 euro
Gevulde picknickmand voor 4 personen: 30 euro
Tickets: http://www.versvermaak.nl/tickets/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.