Frankrijk op je iPhone

Frankrijk op je iPhone 9

Beelden van de applicatie


De vernieuwde gratis iPhone applicatie van het Frans Bureau voor Toerisme is nu verkrijgbaar op www.mijnfrankrijkgids.nl. Met de app kan men alle tips van de Frankrijk gidsen en fans downloaden. Zodra de applicatie in Frankrijk wordt opgestart worden de tips in de omgeving weergegeven, gemeten vanaf de huidige locatie zowel onderweg als eenmaal op de vakantiebestemming. Zo heeft men meteen alle leuke adressen in Frankrijk bij de hand. Restaurants, originele musea, spannende activiteiten gezellige uitstapjes met het gezin, mooie wandel- en fietsroutes, evenementen, pittoreske dorpjes, een leuke camping of een leuk plek voor een tussenstop onderweg zijn hiermee eenvoudig te spotten. De reis naar Frankrijk wordt een bijzondere ontdekkingstocht.

Wat het bovendien nog extra aantrekkelijk maakt zijn de nieuwe features. Tips kunnen op een eenvoudige en handige manier gezocht worden. Men kan de tips beoordelen of zelfs een foto en beschrijving toevoegen waardoor de applicatie een persoonlijke gids wordt voor de Frankrijk vakantieganger. Bovendien kan men zijn persoonlijke informatie, adressen en tips toevoegen en eigen voorkeurslijsten maken.
Ook zijn social media netwerken geïntegreerd waardoor men alle tips eenvoudig kan delen met vrienden en familie via Facebook en Twitter en met iedereen via www.frankrijkliefhebbers.nl.

De applicatie is verkrijgbaar op www.mijnfrankrijkgids.nl waar hij via de iTunes Store gratis is te downloaden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.