Hoe overleef ik de vakantie?


Pubers hangen op de achterbank van de auto. Vervelen is er niet meer bij voor ze. Als ze niet naar hun mp3-speler luisteren of een filmpje kijken via een schermpje, deze zomer kunnen ze ook nog eens in een zomerspecial lezen hoe ze deze vakantie weer overleven. Al jarenlang is schrijfster Francine Oomen met haar Hoe overleef ik…-boekenserie razend populair bij kinderen tussen de 10 en 15 jaar. Ook het tijdschrift met dezelfde naam is een doorslaand succes. Reden genoeg voor de uitgever om deze zomer een extra editie van het tijdschrift uit te brengen: de Hoe overleef ik…-vakantiespecial.

Deze lees-, kijk- en doe-special, verkrijgbaar bij alle grote tijdschriftenverkooppunten, staat vol verhalen (behalve van Francine Oomen zelf ook van Maren Stoffels en Mirjam Mous), knutsel-ideeën, teken-inspiratie, quizzen, puzzels, taal- en survivaltips. Er zijn aankleedpopjes van Rosa en haar vrienden om uit te knippen, een Hoe overleef ik…-spel om je vrienden beter te leren kennen en een mini-tijdschrift om zelf in elkaar te zetten. De special bevat drie wedstrijden waar mooie Hoe overleef ik…-prijzen mee gewonnen kunnen worden. Bovendien zijn er extra pagina’s opgenomen met vragen en opdrachten om zelf een vakantiedagboek te schrijven, tekenen en plakken. Zo overleven alle pubers hun vakantie of ze nu thuis zijn of op reis gaan… De special ligt vanaf donderdag 23 juni in de winkel, heeft 132 pagina’s en kost € 7,95. Meer informatie: www.hoeoverleefik.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.