Laatste Lowlands-kaartjes te winnen


Nog nooit was Lowlands zo snel uitverkocht als in 2011. Binnen twee uur was er geen kaart meer te krijgen en bleven veel Lowlanders teleurgesteld achter… Daarom heeft bierbrouwer Grolsch besloten om al haar beschikbare kaarten op één stapel te gooien en nog 200 mensen de kans te geven op een “Campingflight to Lowlands Paradise”. Geen kaarten voor de “bobo’s”, maar alleen voor echte muziekliefhebbers. Vanaf zaterdag 27 juni start Grolsch met Grolsch Lowleaks en worden via www.lowleaks.nl verschillende opdrachten ‘gelekt’. Iedereen die de opdracht uitvoert en via Facebook de meest stemmen binnensleept, wint de toegangskaarten.

Lowleaks
In de komende periode worden er regelmatig nieuwe Lowleaks gelekt. Deze variëren van foto- video- en tekstopdrachten tot real life opdrachten, waarvoor men door het land moet reizen. Trix van der Vleuten, verantwoordelijk voor Lowleaks bij Grolsch: “Met Lowleaks willen wij alle mensen die misgegrepen hebben, alsnog de kans bieden om richting Biddinghuizen af te reizen en op Lowlands. Maar mensen moeten er natuurlijk wel iets voor doen! Alleen zij die echt alles uit de kast halen en tonen hoe graag ze naar Lowlands willen, winnen een kaartje.”

Eerste ‘leak’ door Kluun
De afgelopen dagen gonsde de naam Lowleaks al op internet. Kluun, die op Lowlands staat met zijn Nightwriters, was de eerste die sprak over Lowleaks. Hij was ook de afzender van de eerste opdracht, waarbij Kluun mensen opriep om in één bloedmooie of hilarische tweet te laten weten waarom nou juist zij recht hebben op een Lowlands toegangskaartje.
Kluun: “Lowleaks is een mooi concept. Grolsch heeft alle kaarten die zij beschikbaar hebben, waaronder ook de kaarten voor relaties, verzameld om de echte festivalfans de kans te geven bij Lowlands aanwezig te zijn. De Tweets die binnenkwamen op mijn Lowleak bewijzen hoe graag sommige mensen kaarten willen bemachtigen. De vier leukste tweets zijn beloond met een Lowlands toegangskaart. Ik hoop de winnaars te zien tijdens ons Nightwriters optreden!”

Lowleaks start op 27 juni. Wie kans wil maken op een Lowlands toegangskaart, kan zich nu alvast inschrijven via www.lowleaks.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.