MSC Cruises naar 37 NL-afvaarten

MSC Cruises naar 37 NL-afvaarten 9

De MSC Opera onderweg.


Reizen zoals onze zeevarende voorouders dat deden, maar dan wel voorzien van alle luxe. Niet met vliegtuig, auto of trein vertrekken uit Nederland, maar per schip. MSC Cruises kiest direct vanuit ons land het ruime sop en voert cruises uit naar o.a. de Noordkaap, de Noorse fjorden en de Atlantische kust van Frankrijk en Spanje. Dit jaar biedt de rederij 17 Nederlandse afvaarten, in 2012 wordt dat aantal meer dan verdubbeld naar 37 vertrekkende cruises vanuit Amsterdam en IJmuiden. Verder worden bestemmingen IJsland, Ierland, Schotland en Guernsey in 2012 aan het aanbod toegevoegd. En voor wie wel graag over de grens gaat, maar niet over de grens spreekt is er Nederlandssprekend personeel aan boord.

Van 17 naar 37 cruises
Niet eerst ver reizen, maar meteen van start met de cruisevakantie, het kan. Gloednieuw zijn de korte reizen naar Duitsland, Engeland, Frankrijk, België en/of Denemarken, terug van weggeweest zijn cruises naar de Noordkaap en cruises naar de Baltische Staten met overnachting in Sint Petersburg. “Comfort, service en gemak, dat is waar MSC Cruises voor staat. Het is ook zeker van toepassing voor de vertrekken vanuit eigen land, die we gaan uitvoeren met niet één, maar twee schepen. Of de voorkeur nu uitgaat naar een korte reis van vier of vijf dagen, of liever een lange vakantie van twaalf of dertien dagen: er is voor iedereen een passende cruise te boeken,” aldus Erik Schuffel, Managing Director van MSC Cruises. Informatie: www.msccruises.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.