Mickey trots op tennisheld

Mickey trots op tennisheld 9

Niet alleen een beker met grote oren...


Na het winnen van zijn zesde beker op de Open Franse Tenniskampioenschappen eergisteren en zijn 10e Grand Slam titel, heeft Rafael Nadal besloten gisteren zijn overwinning te vieren in Disneyland Paris. In een officiële verklaring laat het park weten “verheugd en trots deze nummer 1 tennisspeler te verwelkomen die de boeken in gaat als de speler die hetzelfde record op Roland Garros als Björn Borg wist te behalen”.

Met Mickey Mouse aan zijn zijde, toonde Nadal trots zijn La Coupe des Mousquetaires beker, voordat hij ging genieten van zijn welverdiende vrije dag met zijn gezin in Disneyland Paris. Tijdens zijn bezoek aan Disneyland Paris, tijdens Festival vol Magische Momenten, ontmoette hij zijn fans, deelde hij handtekeningen uit en genoot van Pirates of the Caribbean, Space Mountain Mission 2, Tower of Terror en Crush’s Coaster.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.