Nomad ruimt fabriekshal leeg


Je zou kunnen zeggen, laat Nomad lekker een advertentie plaatsen (waarom eigenlijk niet?), maar aan de andere kant is het natuurlijk ook een leuk berichtje: Nomad, het merk dat allerlei vrijetijdsartikelen levert, houdt een fabrieksverkoop. Hier is hun eigen tekst (beetje aangepast, turbotaal eruit enzo): “Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2011 vindt wederom onze fabrieksverkoop plaats. Tijdens de fabrieksverkoop worden wederom restant voorraden, b-keus artikelen en showmodellen tegen kortingen van 30-80% aangeboden. Er is keus uit diverse Nomad producten: Kleding – een compleet vernieuwd groot aanbod, (Wandel) schoenen, Reistassen en rugzakken, Slaapzakken. Slaapmatten en Tenten. Openingstijden: Vrijdag 17 juni 2011: 13.00 uur tot 17.00 uur en Zaterdag 18 juni 2011: 10.00 uur tot 12.30 uur. De fabrieksverkoop vindt plaats aan de achterzijde van het Nomad hoofdkantoor aan de Marconistraat 39, 6902 PC Zevenaar (direct aan de A12).”

Bekijk hier de flyer (pdf) voor meer informatie over de aanbiedingen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.