Ontdek de mooiste meren van de Alpen

Trek in chocolade?
Verscholen tussen de bossen en de vele toppen van de Zugspitze Arena liggen de mooiste bergmeren van de Alpen. Het zijn kristalheldere parels van de natuur. Ze zijn onder andere te bereiken vanuit het resort Tiroler Zugspitze. Die organiseert wandelexcursies naar de Seebensee en de Drachensee, waar de stilte slechts door koebellen wordt doorbroken. Je kunt ook een verfrissende duik nemen in de Mittersee of de Plansee. Het is ook mogelijk om hier feeërieke boottochten te maken.

De meren zijn uitstekend bereikbaar vanaf Familienresort Tiroler Zugspitze dat aan de voet ligt van de Zugspitzgondel waarmee je direct boven op de top van de Zugspitze staat. Het resort biedt een sauna, zwembad, miniclub, excursies en huurfiets. Er is een 7 dagen appartement Edelweiss halfpension vanaf 1344,- voor 4 personen

FamilienResort Tiroler Zugspitze**** is volgens eigen zeggen “een prachtig paradijs” te midden van de indrukwekkende Alpen. Dit viersterren vakantiecomplex ligt in Oostenrijk aan de voet van de Zugspitze (2.962m). Midden in het bosrijke gebied van Ehrwald. Het Tiroler Zugspitze bestaat uit een Alpenhotel, appartementen, Comfort Camping, restaurant, Kinderland en een restaurant boven op de top.

Verder beschikt het over een groot, overdekt zwembad met verwarmd buitenbad. De moderne Vitaalwereld is voorzien van een sauna en stoombad. Ook zijn Hot Stone en andere massages te boeken. Men kan gebruik maken van een poolbar, sauna, Turks bad, whirlpool, Kneippbad, massage, solarium en fitnessruimte.

Informatie: FamilienResort Tiroler Zugspitze, Obermoos 1, 6632 Ehrwald, Oostenrijk, Tirol, Tel: +43 (0) 5673 / 2309, Email: welcome@zugspitze-resort.at. Websites : www.zugspitze.at en www.zugspitze-resort.at

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.