Op reis met Starwars


Voor de echte fans van de Starwars-films, en dat zijn er nogal wat, bestaat nu de mogelijkheid om je tijdens de vakantie deze zomer de weg te laten wijzen door Darth Vader. Voor een bedrag van bijna 10 euro kun je terwijl je op een zandweggetje in Frankrijk staan in de slappe lach raken van de stem die je weer op je route wil helpen. “Lord Vader beveelt je om af te slaan naar de Duistere Kant. Kun jij weerstand bieden wanneer hij je naar je ware bestemming begeleidt? Obi-Wan heeft je veel geleerd, maar nu is het moment aangebroken om je eigen weg te kiezen. Houd je lichtzwaard paraat!”, zo maakt TomTom zelf reclame. Het bedrijf heeft ook een videoclip gemaakt, die staat hier onder:

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.