Wat is de mooiste plek van Nederland?

Landgoedd in het Vechtdal, kan dit winnen?


Is de mooiste plek van Nederland een strandgezicht, een heidelandschap of misschien wel een levendig stadsplein? Nederlanders gaan in de Publieksbattle de strijd met elkaar aan om de mooiste plek van Nederland. Vanaf vandaag kan iedereen kan zijn of haar favoriete plek in Nederland nomineren door een mooie foto up te loaden op www.nederlandschoon.nl/mooisteplek. Wie de schoonheid van de gekozen locatie het best met een foto weet over te brengen, wint een iPad 2.

Een professionele jury (Uli Schnier, Carli Hermes en Rob Geus) kiest uit alle inzendingen de drie foto’s die de schoonheid van de gekozen locatie het best uitbeelden. Het publiek stemt vervolgens online op de mooiste foto. “Met deze actie willen we laten zien hoe mooi Nederland is”, zegt Uli Schnier, directeur van Nederland Schoon. “Het is toch doodzonde om al die prachtige plekken te vervuilen met zwerfafval? Laten we met elkaar ons best doen om Nederland schoon te houden.” Na sluiting van de actie op 30 juni wordt uit alle inzendingen één winnaar gekozen.

In de maand juni vinden ook de BN’er Battles plaats. Steeds twee BN’ers strijden tegen elkaar om hun favoriete plek in Nederland te laten winnen. De eerste kemphanen zijn Leontine Borsato en Piet Paulusma. De Battles worden uitgezonden in tv-spotjes op SBS6. Het publiek bepaalt door te stemmen via www.nederlandschoon.nl/mooisteplek welke BN’er de mooiste plek van Nederland heeft.

Stichting Nederland Schoon zet zich al sinds 1991 in om de hinder van zwerfafval in Nederland te voorkomen en te bestrijden. Meer informatie op www.nederlandschoon.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.