Zelf eten in Fawlty Towers?

Manuel: I know notting.
Eén van de meest succelsvolle Britse comedieseries ooit maakt komend najaar een comeback in Londen. Gedurende maand oktober vindt op restaurantboot Hispaniola in LondenThe Faulty Towers Dining Experience plaats (de echte naam van de serie is Fawlty Towers, maar deze verbastering zal wel om een rechtenkwestie gekozen zijn… – red.). Een drie-gangen diner maakt onderdeel uit van een interactive theater ervaring, waarbij hilarische scènes en chaotische taferelen uit de bekende serie worden nagespeeld. De belangrijkste karakters uit de serie, Sybil en Basil Fawlty en hun Spaanse ober Manuel, spelen de hoofdrol in het twee uur durende evenement. The Faulty Towers Dining Experience is beschikbaar van dinsdag-zondag vanaf 4 t/m 30 oktober 2011. Tickets kosten £75 p.p. (incl. diner).

Hier onder een fragment uit het hilarische televisieprogramma:

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.