Apenheul houdt grootste kraamfeest ooit

Apenheul houdt grootste kraamfeest ooit 9

Mama! Foto Apenheul / Jan Vermeer.


In Apenheul in Apeldoorn zijn vijf gorillababy’s in één jaar geboren: een record in de dierentuinwereld. Op dinsdag 19 juli zal Apenheul deze babyboom vieren door het grootste kraamfeest ooit te geven. Apenheul wil het wereldrecord vestigen tijdens de gorilla voederpresentatie op de Bongo Bonde om 11.30 uur. Bezoekers die hierbij aanwezig willen zijn zullen om uiterlijk 11.00 uur al in het dierenpark aanwezig moeten zijn. De Bongo Bonde ligt op minstens 20 minuten lopen van de entree van Apenheul.

Tijdens het grote kraamfeest wordt uiteraard de gorillafamilie, met de vijf gorillababy’s, aan de gasten voorgesteld en de naam van de laatst geborene zal bekend gemaakt worden. De aanwezigen krijgen een gratis een gorilla babyboom T-shirt dat wel verplicht aangetrokken moet worden. Ook kraamlekkers om de babyboom te vieren zal niet ontbreken. De Bongo Bonde heeft een beperkt aantal zitplaatsen. Apenheul zal daarom de toegang tot de gorilla voederplaats sluiten als deze vol is.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.