Babbelen over Barbados

Zon, zee en Barbados


Vanwege de groeiende interesse in Barbados op de Nederlandse en Belgische markt heeft Barbados een compleet vernieuwde website gelanceerd. Van algemene informatie tot een handige vakantieplanner, deze website heeft het allemaal. De website is vorige week live gegaan en biedt tal van mogelijkheden. De grootste en meest opvallende verandering is de lay-out van deze pagina. Prachtige foto’s van Barbados glijden rustig voorbij en laten alvast de sfeer van Barbados zien. Verder staat bijna alle informatie die handig is om te weten voor een vertrek naar Barbados op deze site. Van vakantieplanner tot een volledige zakelijke pagina.

De zakelijke pagina geeft informatie over Barbados als zakelijke bestemming. Hier wordt meteen een duidelijk overzicht gegeven van vergaderlocaties en een top 10 van onvergetelijke dingen te doen voor groepen. Er is geen speurwerk voor nodig om een ideale zakenreis of congres samen te stellen, want alles staat overzichtelijk bij elkaar. Alle accommodaties, maar ook alle activiteiten staan vermeld in deze planner en iedereen kan zelf kiezen wat hij of zij erin wilt zetten. De planner kan worden uitgeprint en worden meegenomen zodat de vakantie nog relaxter wordt. Verder staan alle touroperators vermeld die Barbados aanbieden inclusief de laatste aanbiedingen.

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.