Idee: Eilandhoppen in Schotland

Historische stenen.


Is dit een idee: Ga deze zomer eilandhoppen in Schotland. Dan ga je terug in de tijd en bezoek je de UNESCO werelderfgoed site op Orkney of proef je de rokerige whiskies op het eiland Islay. Download dan de eilandroutes via Visit Scotland en bereid je zo voor op een ontdekkingstocht langs de Schotse eilanden. In de oude kerken op de Schotse eilanden heerst een indrukwekkende atmosfeer. Op het eiland Iona vind je bijvoorbeeld eeuwenoude kruisen, abdijen en kerken die de introductie van het christendom in Schotland markeren. Laat je meeslepen door de eeuwenoude geschiedenis en rijkdom aan historische architectuur. En het historische dorp Skara Brae is ouder dan de piramiden van Egypte. De nederzetting is een van de 5 Schotse sites op de werelderfgoedlijst van UNESCO en ligt tevens vlakbij de mysterieuze Ring of Brodgar op het eiland Orkney. Verken het verleden van Schotland en bezoek een van de meest indrukwekkendste monumenten ter wereld.

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.