Klimmen in bomen als apen

Yeeej!
Wat eerst als een trend in Frankrijk is begonnen wordt nu ook populair in Nederland. Het Klimbos Veluwe, gelegen naast Apenheul in park Berg en Bos, is uitgebreid met een nieuwe route. Deze route bestaat grotendeels uit tokkelbanen, kabels waarlangs je van boom naar boom roetsjt. Met deze route komt de totale lengte aan tokkelbanen in het klimbos op meer dan 800 meter. Als climax eindigt deze route met een bungee jump, een verticale sprong van grote hoogte. Voor wie dit te spannend vindt kan ook op een eenvoudiger wijze afdalen. Met deze uitbreiding kan Klimbos Veluwe zich rekenen tot één van de grootste en langste van Nederland. En met de Apenheul in de nabijheid kunnen ook de kids als een stel apen door de bomen slingeren. Voor meer informatie en reservering heeft het Klimbos een website www.klimbos.nl

One Response

  1. Dude

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.