Luisteren naar Franse waterval

Luisteren naar Franse waterval 9

Kunst bij een waterval.


Luister naar het lied dat de waterval vandaag weer voor je speelt. Zoiets kun je meemaken als je voor 18 september naar het Massif du Sancy in de Franse streek Auvergne gaat. In de (woeste) natuur hebben kunstenaars daar onder de noemer “Horizons” allemaal tijdelijke kunstwerken neergezet. In totaal hebben elf internationale kunstenaars hun medewerking verleend, daarbij ook de Nederlandse Hannah Streefkerk. Timothée Peron en Jérémie Legendre hebben de publieksprijs gewonnen door een stellage te maken bij een waterval. Het constant vallende water zorgt voor een voortdurend veranderend geluid. Meer informatie: www.horizons-sancy.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.