Ticketverkoop voor ski-trein begonnen

Met de kinderen naar de sneeuw?


Vanaf heden kunnen consumenten via de nieuwe websites www.skitrein.nl en www.alpenexpres.nl of via het callcenter (015-213 36 36) hun reservering maken voor het nieuwe winterseizoen. De eerste treinen vertrekken op vrijdagavond 23 december. Vanaf die datum zullen de populaire wintersporttreinen weer wekelijks tot en met het laatste vertrek op 23 maart naar Oostenrijk vertrekken.

De tariefstelling is t.o.v. vorig jaar nauwelijks gewijzigd. Met de populaire voordeelklasse kunnen koopjeszoekers al voor € 69,- een retourtje op basis van een zitcoupé met De Ski-Trein naar de sneeuw boeken. Voor de meer comfortabele Alpen Expres boekt de klant voor € 109,- een retourtje in een 6-persoons Slaapcoupé inclusief ontbijt.De Voordeelklasse is op vijf data in januari en maart boekbaar. Op de overige data boekt de klant vanaf € 110,- respectievelijk € 199,- een retourtje wintersport.
Indien gewenst boekt de klant vanaf het station van aankomst voor € 22,- een aansluitende retourtransfer naar en van zijn hotel.
Met deze tariefstelling kunnen de Ski-Trein en de Alpen Expres volgens het bedrijf zelf “concurreren met alle soorten van vervoer, inclusief de low cost vliegmaatschappijen. ”
Vanaf heden zijn er ook al een aantal speciale akties te reserveren zoals het populaire, vorig jaar geïntroduceerde, weekendje skiën, “Ouder en kind” weekendjes waarbij de kinderen gratis reizen en een speciale Valentijn aanbieding. De nieuwe brochures zullen pas begin juli verschijnen, maar alle informatie is via de websites te verkrijgen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.