M&M-store in Londen open

M&M-store in New York is goed voor miljoenen gasten.


M&M’s, het grootste chocolade-merk ter wereld heeft op Leicester Square in Londen haar eerste M&M’s World Store in Europa. Deze week openden de M&M’s personages Red en Yellow de nieuwe megastore samen met de burgemeester van Londen, Boris Johnson. De store beslaat 3.200 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen en voert bezoekers mee in de kleurrijke wereld van M&M’s. Het merk borduurt daarmee voort op het succes van de iconische stores in Las Vegas, Orlando en op Times Square in New York. Deze populaire winkels worden jaarlijks bezocht door meer dan 10 miljoen mensen, waaronder ook beroemdheden zoals Tom Cruise.

Wie zich door de kleurrijke etalages laat verleiden en de winkel binnenstapt wordt getrakteerd op een bijzondere ervaring. Een van de grootste blikvangers is de wereldberoemde interactieve ‘Wall of Chocolate’ met 22 kleuren waar je je eigen unieke M&M’s mix uit samen kan stellen. Daarnaast vind je er een enorm scala aan exclusieve M&M’s wannahaves zoals kleding, beddengoed en sieraden.

In de store is een belangrijke rol weggelegd voor de bekende M&M’s personages Red, Yellow, Blue, Orange & Miss Green. M&M’s fans kunnen in de nieuwe winkel hun favoriete personages beter leren kennen door een reeks van gigantische videoschermen, om vervolgens met ze op de foto te gaan met behulp van een geanimeerde achtergrond. Voor echte fanatiekelingen, is er de mogelijkheid om de beroemde en schattige karakters te bezoeken in “M&M’S Character Worlds”, waar Red, Yellow, Blue, Miss Green en Orange tot leven komen.

De officiële opening in Londen deze week.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.