Olympische vlam komt 21 juli 2012

Olympische vlam komt 21 juli 2012 9

Je kunt vast een plekje langs de route regelen.


Volgend jaar zullen miljarden mensen wereldwijd de tocht van de Olympische fakkel naar het stadion in Londen volgen. De vlam zal op 21 juli in Londen arriveren en op 27 juli 2012 gaan de Olympische en Paralympische Spelen officieel van start. De Olympische vlam zal over een periode van 80 dagen alle regio’s van Groot-Brittannië bezoeken. Onderweg reist de vlam langs de mooiste steden, adembenemende landschappen en historische schatten. De fakkeltocht gaat op 19 mei 2012 van start gaan in Lands End (Cornwall). Gemiddeld dragen 110 personen per dag de fakkel, de vlam reist zo’n 12 uur per dag en doet zelfs eilanden als Isle of Man, Guernsey en Jersey aan.

0

Reacties

  1. longe
  2. Sander

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.