Parkeren met je mobiel op Schiphol

Parkeren met je mobiel op Schiphol 9

Wel prettig om snel een parkeerplek te hebben als je van Schiphol vertrekt.


Vlak voor de vakantiedrukte introduceerde mobiele parkeerder Park-line haar diensten op luchthaven Schiphol. Sinds 1 juli is op drie Sky Park parkeerlocaties nabij de luchthaven ‘eerlijk parkeren’ met Park-line voor zowel lang als kort parkeren mogelijk.

Mobiel parkeren met Park-line is op dit moment al in 32 steden in Nederland mogelijk. Met Schiphol als jongste locatie op de lijst breidt Park-line haar netwerk nog verder uit. Tomas Novak, Commercieel Directeur Park-line, is blij met deze toplocatie: “Met de introductie van Park-line bij Schiphol kunnen we onze afnemers lage tarieven en nog meer service aanbieden” vertelt Novak. “Het werkt heel gemakkelijk. Je reserveert binnen twee minuten online een parkeerplaats en ontvangt een bevestiging per mail. Op de dag van vertrek rij je naar de uitgekozen parkeerlocatie en op vertoon van je Park-line parkeerkaart wordt de parkeeractie bevestigt. Een exclusieve shuttlebus brengt vervolgens jou en je koffers direct naar de juiste luchtvaartmaatschappij. Bij terugkomst op Schiphol bel je de Schipholshuttle en binnen 10 minuten sta je weer naast je auto, 24 uur per dag.” aldus Novak. De parkeerkosten worden zoals gewoonlijk achteraf op de Park-line factuur gezet.

Park-line Terminals
Park-line bij Schiphol is zowel voor de vakantieganger als voor zakelijke reiziger erg aantrekkelijk. Zo biedt het, 24 uur per dag, zeven dagen per week, de mogelijkheid om bij de Zuid, West- en Budget Terminal te parkeren. Op www.park-line.nl/schiphol is alle informatie m.b.t. de afstanden, tarieven en de extra voordelen van deze terminals te vinden.
Via de Park-line helpdesk kan men last minute reserveren door te bellen met 0900-7275546 (€ 0,15 /min), optie 3. Tot 48 uur voor vertrek kan elke reservering kosteloos worden geannuleerd. In totaal zijn er het hele jaar door 1250 parkeerplaatsen beschikbaar.
De gebruikers van het systeem starten en stoppen hun parkeeracties eenvoudig via de mobiele telefoon. Bij aankomst geeft de parkeerder het zonenummer door aan Park-line. Dit kan door te bellen, sms’en, via mobiel internet of met de app voor iPhone en Android. Bij terugkomst meldt de automobilist zich op dezelfde wijze weer eenvoudig af. Desgewenst worden periodieke sms-berichten gestuurd ter herinnering aan lopende parkeeracties. Aan het eind van de maand worden de parkeerkosten via automatisch incasso of creditcard geïncasseerd.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.