Sandton Hotels nu ook in Oostenrijk

Sandton Hotels nu ook in Oostenrijk 9

Hochalm


Middenin het bij Nederlanders populaire skigebied Saalbach – Hinterglemm heeft Sandton Hotels haar eerste Oostenrijkse vestiging verworven. Sandton Residenz Hochalm is een nieuw luxueus viersterrenhotel met 34 hotelkamers en 19 (familie-)suites. De Nederlandse Margriet Cosijnse voert de dagelijkse leiding over het hotel, dat met een design (après-ski) bar, restaurant, (zonne)terras en wellnessfaciliteiten een prima locatie is voor een wintersportvakantie of zomerse wandelvakantie. Het hotel ligt aan de pistes tussen de Hochalm en de Zwölferkogel en biedt direct toegang tot het uitgestrekte skigebied met meer dan 200 kilometer piste, voor zowel ervaren als beginnende wintersporters.

Suites tot 10 personen
De suites kunnen geschakeld worden voor een verblijf van 6 tot 10 personen en variëren in omvang van 56 tot 100 m2. De suites hebben uitzicht op de skipistes en Hinterglemm. Voor wie zich echt wil laten verwennen heeft Sandton Residenz Hochalm de exclusieve Design Suite, met rondom zicht op de piste van de Hochalm: luxe op ca. 90m2 leefoppervlak, met een privé wellness-badkamer.
Sandton Residenz Hochalm ligt direct aan de skiliften van de Hochalmbahn en Zwölfernordbahn. Het is een ideaal vertrekpunt voor mooie tochten door het hele gebied, via de noord- of de zuidkant. De laatste afdaling van de dag van de Hochalm eindigt voor de deur van het hotel. Het Residenz Hochalm biedt speelfaciliteiten, kinderoppas en een breng- en haalservice naar de skischool.

Levendige après-ski
Sandton Residenz Hochalm ligt op anderhalve kilometer van het centrum van Hinterglemm, dat een bruisend uitgaansleven biedt voor de liefhebber. De dorpen Saalbach-Hinterglemm staan bekend om een levendige après-ski en een breed aanbod aan restaurants en bars.
Het skigebied van Saalbach – Hinterglemm is één van de meest complete skigebieden van Oostenrijk. Meer dan 50 skiliften ontsluiten ruim 200 kilometer aan pistes. De afdalingen zijn gevarieerd en bieden zowel voor de beginnende als gevorderde wintersporter meer dan voldoende mogelijkheden en uitdagingen.

Mountainbikers
Buiten het winterseizoen is Saalbach – Hinterglemm toneel voor actieve mountainbikers en wandelaars, genietende natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen. Wandelaars kunnen hun bergschoenen goed benutten op de 400 km gemarkeerde wandelpaden. Zomers zijn er in de omgeving tal van evenementen en leuke attracties voor jong en oud.

Contact
Sandton Residenz Hochalm
5754 Saalbach-Hinterglemm
Oostenrijk
Telefoonnummer +43 6541 20280
E hochalm@sandton.eu I www.sandton.eu/hochalm

Sandton Hotels (www.sandton.eu) bouwt sinds 2004 aan “een collectie karaktervolle hoofdzakelijk 4- sterrenplus hotels op aansprekende locaties in Nederland en België”. De Sandton hotelcollectie omvat per juli 2011 21 vestigingen:
Nederland: Château De Raay Baarlo, De Nederlanden Vreeland, Paal 8 Terschelling, Pillows Zwolle, IJsselhotel Deventer; Sandton Eindhoven City Centre, Hotel De Cooghen Texel, Hotel De Filosoof Amsterdam, Hotel De Schout, Denekamp, Gilde Hotel Deventer, Malie Hotel Utrecht, Resort Bad Boekelo, Hotel De Roskam Rheden, Hotel Toor Alphen aan den Rijn, Landgoedhotel Vennendal Nunspeet. België: Hotel Broel Kortrijk, Sandton Brussels Centre, Sandton Grand Hotel Reylof Gent. Frankrijk: Domaine Cocagne, Cagnes sur Mer (Côte d’Azur) Duitsland: Resort Bayerischer Wald (Habischried). Oostenrijk: Sandton Residenz Hochalm, Hinterglemm.

Zie ook de reportage van Elkedagvakantie uit dit gebied eerder dit jaar.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.