Top 10 activiteiten bij Victoria Watervallen

Livingstone I presume? Hoe vaak zou dat bij dit beeld gezegd zijn?


Een van de zeven wereldwonderen: de Victoria Watervallen in Zambia. Het beroemde en prijswinnende Royal Livingstone hotel ligt aan de rivier de Zambezi, op loopafstand van dit natuurwonder. Gasten worden koninklijk ontvangen en zullen een onvergetelijk verblijf hebben. Livingstone is goed te bereiken, met rechtstreekse vluchten vanaf Kaapstad en Johannesburg. Vanaf deze zomer is Zambezi Airlines gestart met nieuwe vluchten vanaf Kaapstad naar Livingstone en Vic Falls.

Top 10 van activiteiten
Voor wie nog niet weet wat er te doen is op het Royal Livingstone resort, is er een speciale top 10 samengesteld van de meest favoriete activiteiten.

  1. Dineren in het Royal Livingstone Dining Room. Een prachtige locatie dat uitblinkt door de uitstekende service en sublieme gerechten van de chef-koks.
  2. Maak een rit met de Royal Livingstone Express – De locomotief uit 1923 trekt de wagons door het Mosi-Oa-Tunya Park – een ongeëvenaarde ervaring in Zambia. Laat tijdens een diner aan boord van de trein het landschap aan u voorbij trekken.
  3. Dineren bij kaarslicht onder de bomen aan de oevers van de Zambezi – absoluut romantisch!
  4. Breng een bezoek aan Livingstone, de toegangspoort naar de Victoria Watervallen. Hier zijn diverse musea die de moeite van het bezoeken waard zijn.
  5. Wild kijken! Het droge seizoen is het beste voor het bekijken van groot wild, hoewel het regenseizoen ook voordelen heeft.
  6. Breng een bezoek aan het Lower Zambezi National Park – het beste te zien met de boot, of beter nog, met de kano.
  7. Kafue National Park – Het park waar men het beste wildlife kan bekijken is op de Busanga Plains.
  8. Voor wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van de zendingsreis van David Livingstone moet een bezoek brengen aan het dorp Chitambo, gelegen bij Kasanka National Park. Hier stierf hij en ligt zijn hart begraven onder een boom.
  9. Avontuurlijke types kunnen raften op de Zambezi (waarschijnlijk de beste ter wereld), jet-varen, paardrijden, abseilen, bungeejumpen, olifant rijden en kanoën.
  10. Livingstone Island – een plek waar u kunt zwemmen in een zwembad op de top van de watervallen. Ga in de voetsporen van Livingstone, hier stond hij zelf ook ooit!

Spa
Na een lange dag vol activiteiten kan men heerlijk relaxen in de luxueuze spa van het resort. De spa ligt aan de oevers van de Zambezi, is tot in detail afgewerkt en heeft een magnifiek uitzicht en een unieke sfeer. Hier kunt u genieten en ontspannen, omringd door de drie elementen: lucht, water en wind. Meer informatie: www.suninternational.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.