Alle camperplaatsen in navigatie

Alle camperplaatsen in navigatie 8
De volledige database van de Facile-en-Route Campergids Europa is nu ook op alle Ventura-modellen van de Snooper navigatiesystemen beschikbaar. De Ventura die speciaal ontworpen is voor het gebruik in campers en caravans beschikt over uitgebreide zoekfuncties, gedetailleerde camperplaatsinformatie en foto’s. Hierdoor is een uniek navigatiesysteem voor campers ontstaan. Op basis van hoogte, breedte, lengte, gewicht en voertuig type wordt de meest geschikte route berekend. Smalle wegen, lage bruggen en viaducten en wegen die niet geschikt zijn voor de camper worden vermeden. Ook wordt de chauffeur gewaarschuwd bij het naderen van o.a. scherpe bochten, steile wegen en mogelijke windvlagen.

Eerder werd het systeem al voorzien van de campingdatabase van ACSI. Daardoor is nu via dit systeem een keuze mogelijk uit 20.000 camperplaatsen en campings in 31 landen. Meer informatie is te vinden op de website van de uitgeverij: www.facilemedia.nl en van de importeur: www.truckmate.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.